19 noiembrie 2010

Niste raspunsuri..

Nu stiu ce se intampla cu mine....sunt doua persoane intr-un singur suflet...sunt si inger si demon..Uneori imi doresc sa fii langa mine,sa iti acult tacerea,sa iti numar bataile inimii,sa te simt contopit de trupul meu...Alteori tot ceea ce vreau este sa te uit,sa te scot definitiv  din fiecare por ak meu sub care te-ai infiltrat fara sa te pot inlatura,alunga  din sufletul si mintea mea..De ce ma pierd in preajma ta? De ce simt ca lumea este a mea cand ma iei de mana? De ce imi pierd noptile gandidu-ma la tine? De ce  esti stapan pe mine,pe trupu-mi ce tanjeste  dupa o mangaiere,pe inima-mi atat de plina de tine.. De ce tu? De ce m-am oprit la ochii tai? De ce te-am privit in ochi atunci cand am vorbit cu tine ?  Cum as putea sa uit ? Cu cat incerc mai mult sa scap,sa imi  salvez sufletul de nimicire,cu atat ma incatusez mai tare in temnita imposibilului. As vrea sa fug,sa ma ascund,sa imi gasesc refugiul sub o picatura  de ploaie care sa mi te  stearga definitiv  din inima pe care ti-ai insusit-o...Oare imi este dat sa-mi purific sufletul cu propriile-mi lacrimi? De multe ori am incercat sa ma prefac ca nu existi,ca esti doar un necunoscut...dar nu pot...mintea mea este centralizata doar pe gesturile tale.Fiecare farama din mine te cheama,te vrea langa mine..Oare te voi avea vreodata? Oare ma vei vedea? Oare vei avea mila de acest suflet ce pribegeste in cautarea linistii? Sau ma vei lasa sa ma sting usor-usor de dor,de dorinta...Sau poate iti vei da seama prea tarziu..cand poate nu voi mai fi aici...cand voi fi acolo..pe marea marilor sperante,izbindu-ma o data cu valurile se tarm...cantand impreuna cu pescarusi....cand voi fi copilul marii....

Zambet ucis...

Pentru tine!

 M-am hotarat sa pun punct.Sa ma detasez de toate,sa fiu iar eu cea dinainte,fata vesela,care zambea mereu,pentru care viata era un suras..
 M-am lasat insa coplesita de emotii,de sentimente prea puterinice,de lacrimi.M-am hranit cu vise,cu cuvinte goale,cu tine,cu prezenta ta.Fiecare gest,fiecare privire indreptata spre mine era ca o picatura de ploaie ce-mi dadea din nou puterea sa mai sper.
Orice vis are insa si un sfarsit,al meu s-a terminat tragic.Am lasat iubirea sa imi scape printre degete,m-am lasat invinsa inainte ca lupta sa fi inceput.Nu cred nimic din ce s-a intamplat,regret doar ca nu am spus “da” la momentul potrivit,ca am lasat sa intervina alte persone care au alterat relatia noastra.
Acum …incep sa zbor din nou…ce dor mi-a fost de zborul meu!..Am inceput sa dansez din nou cu ploaia,sa cant din nou,sa fiu EU!..
 Tot ceea ce a fost,nu a insemnat decat un scenariu,mi-am imaginat ceva ce nu era,m-am indragostit fara sa vreau..am cautat iubirea acolo unde nu era!
  Am ras cand nu trebuia,am incercat sa inlocuiesc persoane,de neinlocuit,am tipat si-am sarit in sus de bucurie,am iubit si am fost iubita, dar am fost si respinsa,am telefonat doar pentru a auzi o voce,m-am INDRAGOSTIT de un suras…Am plans ascultand muzica si privind fotografii..Am crezut ca voi muri de nostalgie,insa am trecut peste toate..Simt ca am dezamagit persoane,ca am uitat de lucrurile cu adevarat importante,ca am uitat de ce traiesc,ca am trait doar pentru EL!..M-am temut ca voi pierde o persoana draga..pe care pana la urma tot am pierdut-o,dar am inceput sa cred din nou…Sa cred in stele..in flori…in mine…
 Cum să uit? Iubirea aceasta nu se uită. Iartă-mă dar nu pot înceta să te iubesc… Singurul lucru pe care mă pot baza este că vom rămâne puternici. Cu fiecare cuvânt şi în fiecare clipă au mă rog pentru noi… Nu pot înceta să te iubesc. Ar însemna să trădez iubirea mea pentru tine. Ar însemna să te trădez pe tine. Ar însemna să trădez promisiunea mea în faţa ta. Iartă-mă dar nu ştiu a înceta să te iubesc. Nu ştiu. Nu pot şti.
Tu nu vezi niciodată fluturii cum se privesc peste noi? Nici semnele pe care vântul la face ierbii când trecem? Dacă mă întorc brusc ramurile încremenesc şi aşteaptă să ne îndepărtăm? N-ai observat că păsările apun? N-ai observat că frunzele se sting? N-ai observat şoaptele care cresc în spatele nostru ca muşchiul pe partea trunchiurilor dinspre nord? Şi tăcerea care ne aşteaptă oriunde…
 Am redevenit EU!...cel mai important..m-am ridicat si am inceput sa privesc din nou inainte..sa fumez culorile..